Transporturile au întotdeauna viitor – iar concernul LKW WALTER este lider european în domeniul transporturilor de încărcături complete. Angajații și angajatele noastre au o contribuție considerabilă la acest succes: performanțele lor deosebite ne-au ajutat să fim ceea ce suntem astăzi. De aceea dorim să le oferim un viitor strălucit în cadrul firmei noastre. Așteptăm cu interes aplicația Dvs!

 

De ce LKW WALTER?

Pentru că noi apreciem foarte mult spiritul european și munca în echipă, precum și ideea de răspundere proprie, calitatea excelentă și durabilitatea.

De ce LKW WALTER?

Transporturile vor avea întotdeauna un viitor

În acest fel se creeaza diverse provocări profesionale cu o perspectivă sigură de viitor.

Transporturile vor avea întotdeauna un viitor

Filosofia societății

Stil de conducere colaborativ & răspundere proprie, mediu familiar și răspundere socială, diversitate culturală și angajament social

Filosofia societății

Prezentarea locului de muncă

Pentru a asigura o creştere continuă a WALTER GROUP recrutăm întotdeauna colaboratori cu cele mai variate aptitudini şi calităţi.

Prezentarea locului de muncă

Programul pentru stagiari

Orice drum începe cu un prim pas: La noi cariera Dvs. începe cu programul nostru de instruire pentru trainee „Train the Winner“.

Programul pentru stagiari

Dezvoltare & perspectivă

Concernul WALTER GROUP crește în permanență și în mod durabil. Dezvoltati-vă odată cu noi! Aceasta înseamnă pentru Dvs. pregătire, promovare și dezvoltare.

Dezvoltare & perspectivă

Sistemul de salarizare & beneficii

Un angajator atractiv știe să aprecieze implicarea angajaților: un sistem de prime, un campionat și alte bonusuri ajută cu siguranță la motivarea angajatelor și angajaților noștri.

Sistemul de salarizare & beneficii

Oferte locuri de muncă

Aplicația Dvs. online detaliată poate reprezenta începutul carierei Dvs. în cadrul firmei noastre expansive și dinamice.

Oferte locuri de muncă

 

 

LKW WALTER - Europa ^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare