Instructorii înalt calificaţi vă vor îndrumă pe parcursul instruirii Dvs. Instructorii înalt calificaţi vă vor îndrumă pe parcursul instruirii Dvs.
Cea mai bună formare posibilă, învățarea și dezvoltarea continuă sunt componente elementare ale culturii noastre organizaționale. Angajații și angajatele foarte bine pregătiți, cu competențe sociale excelente, sunt un element cheie pentru succesul organizației noastre.

WALTER ACADEMY - „inima și creierul" organizației noastre - este centrul de educație și dezvoltare, unde au loc sesiuni de instruire special alese, seminarii, conferințe și evenimente deosebite. Este locul de întâlnire, de dialog și făuritor de noi idei.

Găzduită în fosta locuință a familiei fondatoare, WALTER ACADEMY oferă nu numai cadrul ideal pentru intermedierea de cunoștințe, ci vrea să transmită îndeosebi generațiilor viitoare de angajați valorile noastre de bază și filozofia noastră. WALTER ACADEMY mijlocește într-un mod unic accesul în lumea WALTER GROUP.
„Tot ceea ce are legătură cu conducerea competentă depășește simpla punere în practică a valorilor și abilitatea de a fi un bun profesor.”
(citat din fondatorul companiei noastre)
Succesul începe cu o instruire corectă!
Succesul începe cu o instruire corectă!
WALTER ACADEMY - Sală de mese
WALTER ACADEMY - Sală de mese
WALTER ACADEMY - Săli de curs
WALTER ACADEMY - Săli de curs

Alte informaţii:

^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare