Căutaţi încărcătură?

Indiferent dacă este vorba despre Europa, Rusia, Asia Centrală, Orientul Mijlociu sau Africa de Nord – noi avem întotdeauna încărcături! Profitați de oferta noastră cuprinzătoare de încărcături complete.


LOADS TODAY vă oferă zilnic transporturi (încărcături complete) în toată Europa, în scopul optimizării capacității Dvs. libere de încărcare. Accesaţi gratuit ofertele noastre actuale de transport şi obţineţi foarte ușor informaţii pentru rutele Dvs. preferate (prin abonament pe e-mail).

Avantajele bursei noastre de transport, pe scurt:

Bursa de transport LOADS TODAY Bursa de transport LOADS TODAY
  • Acces GRATUIT la cea mai mare ofertă de transporturi disponibile din Europa
  • Oferte zilnice de transporturi pe e-mail
  • Cont online - facturile Dvs. întotdeauna la îndemână
  • Plata promptă şi sigură a serviciilor dumneavoastră de transport
  • Comunicăm cu Dvs. şi cu şoferii Dvs. în limba maternă

Utilizați și dumneavoastră LOADS TODAY - platforma pentru companiile de transport din Europa!

Înregistrați-vă acum - gratuit și fără obligații - și optimizați astfel încărcarea vehiculelor dumneavoastră (veți primi imediat informațiile și parola)!


Nu este necesară instalarea unui software. Bursa de transport de la LKW WALTER vă stă la dispoziție în permanență online!


Întrebări frecvente privind bursa de transport LOADS TODAY

Cea mai mare ofertă de încărcături complete din Europa Cea mai mare ofertă de încărcături complete din Europa

Cum găsesc o încărcătură potrivită?

Puteţi căuta independent şi la orice oră transporturi disponibile în întreaga Europă (de ex. către/din Austria, Cehia, Spania, Ungaria, Italia, Estonia, Finlanda) Rusia, Asia Centrală, Africa de Nord şi Orientul Apropiat. Selectați o încărcătură potrivită pentru camionul dumneavoastră și depuneți solicitarea direct online.


Comenzile de transport le primiți online prin bursa de transport. Pentru toate transporturile efectuate aveţi la dispoziţie o pagină personalizată, inclusiv vizualizarea facturilor.

Încărcări disponibile în toată Europa Încărcări disponibile în toată Europa

Cum îmi optimizez folosirea spaţiului de încărcare disponibil?

Pe lângă posibilitatea de a căuta transporturi pe bursa noastră de transporturi, puteţi înregistra camioanele Dvs. libere din întreaga Europă. Indiferent unde se află camionul Dvs. disponibil - în Norvegia, Croaţia, Maroc sau oriunde altundeva. Acesta este avantajul unei colaborări cu o casă de expediţii internaţională precum LKW WALTER!

Înregistrați camioanele disponibile
Aplicaţia LOADS TODAY Aplicaţia LOADS TODAY

Pot căuta un transport şi de pe telefonul mobil?

LOADS TODAY – principala bursă europeană de transport pentru încărcături complete – este disponibilă şi ca aplicaţie gratuită. Astfel aveţi acces non-stop de pe telefonul mobil la oferte actuale de transport!

Aplicaţia LOADS TODAY
Manager de transporturi Angajaţii noştri vorbesc peste 35 de limbi

Ce funcţie au managerii Dvs. de transporturi?

Managerii noștri de transport perfect pregătiți organizează transporturi rutiere în întreaga Europă, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă optimiza utilizarea camioanelor Dvs. Verificăm toate ofertele de transport pentru camioanele Dvs. şi planificăm atent fiecare transport.

Indiferent dacă zona în care căutaţi transport se află în Germania, Franţa, Belgia, Danemarca sau mai degrabă către est, cum ar fi Polonia, România, Bulgaria sau Rusia. În bursa noastră de transport găsiţi întotdeauna un transport corespunzător pentru camionul Dvs. Ca transportator, vă bucuraţi de colaborarea cu noi, profesioniştii în logistică!

Alte informaţii:

^ - Top

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare